Maanantaina 3.7.

Iso KIIIITOS!

Hyvä leiriläinen! Kiitos, että tulit leirille! 1-2-3 – JIPPII sinulle! Jokainen on omalta osaltaan luonut hyvää leiriä. Leirillä on ollut mukava olla. Mikä on ollut parasta? Moni on sanonut: kaikki!

Leirillä olemme nauttineet isoista lahjoista: ystävistä, luonnosta, yhteisestä ajasta. Illan viimeisissä ja Raamiksissa olemme miettineet vähän syvempiä. Joka hetki olemme olleet Taivaan Isän kädellä. Hän on aina lähellämme.

Partaharju ja Ristikiven kirkko jäävät muistiimme pysyvästi, samoin ystävät. Säilytä nämä aarteet huolella!

Kiitos siitä, että Sinä teit Lahjasta mahtavan leirin! Taivaan Isän siunausta ja hauskaa kesän jatkoa! 1-2-3- JIPPII!

 

Lauantaina 1.7.

Lahjakkaita leiriläisiä!

On ollut ilo seurata yhteistä leiriämme. Paljoa iloa, naurua, hyväntuulista touhua! Nuotion ääressä juttelua, kaverien kanssa pelaamista ja kulkemista. Uimista, yhdessä syömistä. Sen kyllä näkee, että osaamme arvostaa näitä hyviä asioita: kaunista luontoa, ystävää, yhteistä aikaa ja yhteistä tekemistä.

Leiriparlamentissa ovat kokoontuneet… ööö… pitäisikö sanoa ”pihanedustajat” niin kuin kansanedustajat. Pihanedustajat ovat hienosti tuoneet esille sekä leirin ilonaiheita että parannettavia asioita. Parannettavaa oli ainakin hiljaisuuden säilymisessä. Kaverin puolesta sinä et voi olla hiljaa uniaikaan. Pidä siis omasi suusi supassa, kun on nukkumisen aika. Kun nukkuu hyvin, niin jaksaa sitten paremmin uuden päivän touhut.

Lahja-leiri jatkuu ja sunnuntaina on edessä hassunhauska urheilutapahtuma. Ota kaikkia lahjasi käyttöön! Sitten on Beach Party eli rantajuhla, luvassa mukavaa yhdessäoloa ja pientä kisailua sielläkin. Odotetaan mukavan aurinkoista säätä!

On mukava olla leirillä, kun kaikki leirillä ovat niin Lahjakkaita!

Siunatkoon leiripäiviäsi Taivaan Isä!

 

Torstaina 29.6.

Hyvä leiriläinen!

Mikä on paras lahja, jonka olet saanut? Lahjoja on erilaisia.

Yksi laji on lahja, jonka ympärillä on paketti ja naru. Paketissa on jotain toivottua, jotain mikä ilahduttaa. Ehkä uusi puhelin tai harrasteväline.

Toisenlainen lahja on jotain sellaista, mitä olet saanut jo syntymässäsi. Se on jokin taito tai valmius: kyky oppia musiikkia tai liikuntaa, kyky tutustua ihmisiin tai kyky viihtyä myös itsekseen.

Kolmas lahjan laji on jotain paljon isompaa: se on itse elämä. Elämä on ihme – on ihme, että sinä ja minä olemme olemassa. Sinä olet ihme ja lahja. Ja ystäväsi on lahja sinulle.

Tällä leirillä saamme iloita toinen toisestamme, hyvistä lahjoista! Nauti jokaisesta päivästä Lahja-leirillä!

Tervetuloa leirille!

Tv. Elva alias Juha Antikainen, leirin johtaja