Leirin ensimmäisenä kokonaisena päivänä starttasivat iltapäivällä erilaiset toimintapisteet. Erilaista mukavaa tekemistä löytyy kolmena iltapäivänä.

Maara antaa ohjeita luovuuspajaan osalistuville.

Toimintapajoissa on monenlaisia liikuntaan liittyvia pihapelejä. Partaharjun pihassa on kiinteästi hauskoja ryhmäpelejä, joita voi pelailla oman ryhmän kanssa. Saattaapi sieltä saada myös suklaapatukan. Jos hyvin käy. Meinaan jos löytää kaksi samanlaista.

Lauri ja Elias Kuopiosta olivat tehneet upeat kaarnalaivat uljaine tuohipurjeineen. Mikä niitä on myöhemmin uitaa Salvosessa tai Myllypurossa. Kaarnalaivoja syntyi Partaharjun askartelutiloissa. Samassa tilassa on mahdollista tehdä myös itselleen hauska ristinolla-leiripeli. Tai kaulakoru.

Partahovin yläkerta ja sali oli luovutettu luovuudelle. Mahdollista on kokeilla rumpuja, rakentaa äänimaailmoja ja kuunnelmia sekä toimia oikeana toimittajana Jiipeenetin leiritoimituksessa. Jiipeenetillä on oma pressiklubi, joka on avoin kaikille juttujen teosta kiinnostuneille 10-18-vuotiaille toimittajille. Jiipeenett.fi:ssä jukaistuista jutuista maksetaan pressiklubin jäsenille pintä palkkiota. Haluatko toimittajaksi? Lue lisää: www.jiipeenetti.fi