Illalla kokoonnuimme Partahovin juhlasaliin.  Tapasimme siellä vanhan tutun Kiisin ja Taika-Petterin alias Petteri Hakasen. Vuorossa oli Auta armias! -esitys. Kiisi esitti 11 -vuotiasta tyttöä, jonka vastapäätä asui viisas mies nimeltä Martti Luther. Uteliaana tyttö seurasi kujalla tapahtuvia asioita ja päätti lähteä seuraamaan Marttia tämän lähtiessä isot paperirullat kainalossaan jonnekin.

Ihan alussa Taika-Petteri beatboxaili ja taituroi jönkleerausta (Jakke Jääkarhun ilmaisu). Kiisikin osasi. Se on harjoitellut salaa. Jakkea nolotti yksi asia. Se oli sanonut aika pahasti kaverilleen. Niinpä Jakke kirjoitti kirjeen ja sai anteeksi. Se sitä armoa on!

Kiisin tarina jatkui ja tyttö seurasi Marttia markkinoille. Siellä meinasi käydä köpelösti kun Martti katosi, mutta onneksi löytyi nopeasti. Sitten vielä meinattiin jäädä kujalle jumiin, mutta koko leirin voimala päästiin irti.

 

Lopuksi tyttö pääsi näkemään sen kuinka Martti naulasi teesinsä seinään. Ja ymmärsi jotain armosta ja kirkon aarteesta!

Sitten meille esiintyi varsinainen gansta, räppäävä leijona. Oikea mopoautolla kaahaaja. Joka kuitenkin taisi olla aika kissimirri loppujen lopuksi.

Kiva ilta päättyi vielä Beatboxausharjoituksiin: Tsuku-Tsuku-suu!

Iltapalan jälkeen vuorossa olikin vielä iltakirkko ja päivän touhujen jälkeen alkoi porukka olla valis telttoihin.