Pikkuhiljaa alkoi iltapäivän kuluessa leirielämä sujumaan. Rakentelimme omaa teltta-aluettamme. Vähän jännitti mitä viikko toisi tullessaan. Tutustuttiin jo uusiin kavereihinkin.

Alppari, yksi leirin johtajista oli ottanut mukaan mainion menopelin, kunnon läskirenkailla olevan polkupyörän. Todella hyvä peli Partaharjun kankailla.

Tavarat ja jutut alkoivat pikkuhiljaa löytymään. Vessatkin löytyi Harjuhovin alakerrasta ja suihkut. Vaikka on meillä yövessat leirialueellakin. Ei tarvitse hämärissä juosta niin pitkälle, jos limsat pyrkivät yöllä ulos.

Ruokailua odotellessa oli aikaa istuskella nuotiolla ja vaihtaa kuulumisia. Ja nuotion savu myös karkotti aika äkäisiä ampiaisia. Oikeita petoja.

Nopeasti iltapäivä kului ja oli päivällisen aika. Pottuja ja nakkikastiketta. Tiskijonot olivat turkkasen pitkiä. Joutui odottamaan aika kauan ennenkuin sai omansa pestyä.

Ruokailun jälkeen tutustuimme Partaharjuun mobiilipelin avulla. Suunnistimme rastilta toiselle ja niissä oli kysymyksiä Partaharjusta. Osalla reitti jäi hieman kesken kun alkoi iltaohjelma jo painamaan päälle ja siitähän ei sovi jäädä pois!

Ryhmät maastossa